15 cele mai așteptate anime-uri în iulie 2023

15 cele mai așteptate anime-uri în iulie 2023

Sezonul de vară va fi în plină desfășurare începând cu luna iulie, aducând mai multe anime-uri noi și continuări. Odată cu sfârșitul unei primăveri palpitante, fanii așteaptă cu nerăbdare lansarea anime-urilor programate în iulie 2023 și, cu atât de multe anime-uri grozave din care să aleagă, luna iulie care vine se anunță a fi o lună grozavă pentru fanii anime-urilor.

O serie de anime-uri de vară sunt programate în luna iulie, inclusiv cel de-al doilea sezon foarte așteptat al Jujutsu Kaisen și remake-ul Rurouni Kenshin. În acest articol, vom arunca o privire asupra unora dintre cele mai așteptate anime-uri din iulie 2023. Așadar, fără alte discuții, să începem.

Horimiya Sezonul 2

Horimiya Season 2 - Anime In July 2023

Data lansării: 1 iulie
Studio: CloverWorks

Serialul romantic de succes din 2021, "Horimiya", care se va întoarce cu continuarea sa anime în iulie 2023. Urmărind viețile a doi elevi de liceu, Kyoki Hori și Izumi Miyamaru, cel de-al doilea sezon va adapta capitole din manga care nu au fost incluse în anime-ul original.

Noua serie se va concentra pe dezvoltarea relațiilor dintre personajele secundare, precum Shū Iura și Remi Ayasaki. "Horimiya: The Missing Pieces" ne va prezenta, de asemenea, o mulțime de personaje noi care vor aduce zâmbete pe fețele publicului.

Masamune-kun’s Revenge Sezonul 2

Masamune-kun's Revenge Season 2 - Anime In July 2023

Data lansării: 3 iulie
Studio: Silver Link

"Masamune-kun's Revenge" este o abordare neobișnuită în mediul anime care prezintă adesea pierderea în greutate magică sau instantanee. Premisa poveștii este destul de simplă - transformarea epică a lui Masamune dintr-un tip gras într-un tânăr amic chipeș pentru a se putea răzbuna pe o fată care l-a numit "purceluș".

Anime-ul va relua de unde s-a oprit primul sezon, cu relația dintre Masamune și Aki într-o stare de schimbare. În plus, implicarea unor noi fete în viața lui Masamune va aduce cu siguranță noi provocări în viața sa deja distorsionată. Urmăriți acest anime amuzant, înduioșător și romantic în iulie 2023.

Mushoku Tensei Sezonul 2

Mushoku Tensei Season 2 - Anime In July 2023

Data lansării: 3 iulie
Studio: Bind

Lista anime-urilor de vară 2023 va vedea și revenirea anime-ului isekai, "Mushoku Tensei". Aplaudat pentru povestea sa de maturizare și pentru personajele bine scrise, serialul urmărește un virgin de 34 de ani, fără loc de muncă, care se trezește reîncarnat într-o lume nouă după un accident rutier brusc.

Purtând numele de Rudeus Greyrat, el se hotărăște să își trăiască viața fără regrete încercând să profite la maximum de noua sa oportunitate, dezvoltându-și în același timp abilitățile în domeniul magiei! În cel de-al doilea sezon, Rudeus va fi în căutarea mamei sale dispărute, Zenith.

The Girl I Like Forgot Her Glasses

The Girl I Like Forgot Her Glasses - Anime In July 2023

Data lansării: 4 iulie
Studio: GoHands

Comedia romantică anime din iulie 2023 va găsi o cale de ocolire cu cea mai nouă adiție, "The Girl I Like Forgot Her Glasses". Fiind popular în rândul publicului japonez, serialul îl urmărește pe Kaede Komura, care este îndrăgostit de vecina sa de alături, Ai Mie.

Deoarece Ai are o vedere groaznică și își uită constant ochelarii, Kaede o ajută adesea, fie citindu-i lucruri, fie împrumutându-i proprii ochelari. Pe măsură ce Ai începe să se bazeze pe el, sentimentele lui Kaede pentru ea cresc și mai mult, devenind în cele din urmă persoana pe care Ai speră să o vadă mereu!

Reborn As A Vending Machine

Reborn as a Vending Machine - Anime In July 2023

Data lansării: 5 iulie
Studio: Gokumi, AXsiZ

În ultimii doi ani, genul isekai a introdus un concept foarte ciudat de materializare a protagoniștilor în lumea ficțională, iar "Reborn as a Vending Machine" va duce acest trend în vară. Adaptată după un roman ușor, povestea este despre un bărbat care se reîncarnează într-un automat de vending într-o lume fantastică.

În calitate de automat, îi este greu să comunice și să se deplaseze de unul singur. Apoi, el întâlnește o tânără vânătoare, care îl numește "Boxxo". Aceasta începe să-l poarte în spate și împreună se aventurează într-o călătorie pentru a explora temnițele împreună.

 

Jujutsu Kaisen Sezonul 2

Jujutsu Kaisen Season 2 - Anime In July 2023

Data lansării: 6 iulie
Studio: MAPPA

Cel mai de succes serial al Studioului MAPPA din ultimii ani, "Jujutsu Kaisen", este gata să renunțe la cel de-al doilea sezon în această vară și va face parte din anime în iulie 2023. Urmând arcul Death Painting, continuarea care va urma este despre perioada în care Satoru Gojo este elev în al doilea an la Tokyo Jujutsu High.

Anime-ul va vedea trecutul lui Gojo, când era bun prieten cu justițiarul Geto Suguru. Făcând parte din Jujutsu High, ei sunt trimiși într-o misiune de escortare și protecție a unei tinere misterioase, Riko Amanai, care este ținta unei organizații.

Rurouni Kenshin

Rurouni Kenshin - Anime In July 2023

Data lansării: 7 iulie
Studio: Liden Films

Remake-ul anime din epoca anilor '90, Rurouni Kenshin este animația mult așteptată a verii în iulie 2023. Povestea urmărește un asasin Ishin a cărui îndemânare și brutalitate au devenit aproape legendare în epoca restaurării. Într-o zi, el dispare fără urmă, doar pentru a reapare unsprezece ani mai târziu ca un spadasin rătăcitor, Himura Kenshin.

Acum, cazat la un dojo de kenjutsu întreținut de o femeie cu un temperament înflăcărat și înconjurat de prieteni nou descoperiți, Himura încearcă să-și îndeplinească jurământul de a-i proteja pe cei slabi fără să ucidă pentru a ispăși viețile pe care le-a luat. Nu trece mult timp, însă, până când acest jurământ este pus la încercare, iar umbrele trecutului său se întorc pentru a-l bântui.

The Gene Of AI

The Gene of AI - Anime In July 2023

Data lansării: 8 iulie
Studio: Madhouse

Plasat într-o lume dominată de inteligența artificială, noul anime SF al Studio Madhouse promite o experiență imersivă care explorează intersecția dintre tehnologie, etică și spiritul uman. Bazat pe manga cu același nume, "The Gene Of AI" are loc într-o lume guvernată de inteligența artificială avansată.

Serialul este plasat într-o lume futuristă în care aproape 10% din populație sunt "umanoizi". Acești roboți asemănători cu oamenii sunt acceptați ca un fapt în societate, însă suferă de propriile probleme și boli. Povestea se concentrează atunci asupra lui Hikaru Sudō, un doctor specializat în umanoizi.

Rent-A-Girlfriend Sezonul 3

Rent-A-Girlfriend Season 3 - Anime In July 2023

Data lansării: 8 iulie
Studio: TMS Entertainment

Fetele de închiriat se va întoarce pe ecranele televizoarelor în intervalul de difuzare din vara anului 2023. Cel de-al treilea sezon va continua isprăvile lui Kazuya, care decide să folosească o aplicație de dating online pentru a închiria o prietenă pe nume Chizuru Mizuhara după ce a fost părăsit de iubita sa.

În încercarea de a face o impresie asupra familiei și prietenilor săi, Kazuya continuă să o închirieze pe Chizuru, dar lucrurile se complică atunci când descoperă că sunt vecini de apartament și urmează același colegiu. Mai târziu, alte fete din afacerea de închiriere de prietene se alătură și ele, ceea ce face din acest film un gen de comedie romantică emoționantă și plină de răsturnări de situație.

Bleach TYBW Partea a 2 a

Bleach TYBW Part 2 - Anime In July 2023

Data lansării: 8 iulie
Studio: Pierrot

"Bleach: Thousand Year Blood War Arc" își va lansa a doua parte în această vară. În condițiile în care Societatea Sufletului este pe punctul de a fi învinsă de liderul Quincy Yhwach, anime-ul va continua de unde a rămas prima parte, cu Ichigo Kurosaki luptând pentru a salva Societatea Sufletului.

Arcul de antrenament al lui Ichigo și al prietenului său va începe în sfârșit, în timp ce vor porni să îl înfrunte pe Wandenreich. În cea de-a doua parte vor fi introduse, de asemenea, noi personaje, inclusiv cel mai puternic Quincy din toate timpurile, și o posibilă reuniune între Ichigo și tatăl său.

Zom 100: Bucket List Of The Dead

Zom 100 - Anime In July 2023

Data lansării: 9 iulie
Studio: Bug Films

Într-un apartament plin de gunoaie, Akira Tendo, în vârstă de 24 de ani, se uită la un film cu zombi cu ochi lipsiți de viață și invidioși. După ce a petrecut trei ani grei la o corporație exploatatoare din Japonia, spiritul său este frânt. Nici măcar nu-și poate aduna curajul de a-și mărturisi sentimentele frumoasei sale colege Saori.

Apoi, tocmai când viața începe să pară o mare dezamăgire, apocalipsa zombi se abate asupra Japoniei! Întregul oraș este împânzit de zombi și, chiar dacă fuge pentru a-și salva viața, Akira nu s-a simțit niciodată mai viu ca acum. Acum, când nu mai are o slujbă de coșmar, Akira pornește într-o misiune pentru a finaliza toate cele 100 de lucruri de pe lista sa de dorințe.

Bungo Stray Dogs Sezonul 5

Bungo Stray Dogs Season 5 - Anime In July 2023

Data lansării: 12 iulie
Studio: Bones

Să primești două sezoane consecutive într-un singur an este prea mult de cerut, dar nu și pentru fanii serialului supranatural, Bungo Stray Dogs. Anime-ul a fost reînnoit pentru un al cincilea sezon cu câteva luni în urmă și, în cele din urmă, Studio Bones este gata să lanseze noul sezon ca parte a anime-ului în iulie 2023.

Etichetată ca fiind un grup terorist, noul sezon vede Agenția de detectivi încercând să-și curețe numele și să oprească The Decay of Angels. Cu toate acestea, liderul Decadenței Îngerilor se interpune între ei și absolvirea lor, pregătind terenul pentru așteptatul arc Kamui Revelation.

The Devil Is A Part-Timer Sezonul 3

Devil is a Part-Timer Season 3 - Anime In July 2023

Data lansării: 13 iulie
Studio: 3Hz

Bazat pe romanul ușor cu același nume, anime-ul isekai "Devil is a Part-Timer" va lansa cel de-al treilea sezon în această vară. Anime-ul va continua povestea lui Satan, care este forțat să fugă din lumea sa natală după ce a fost învins de Emilia, o eroină din Ente Isla.

El ajunge în Japonia zilelor noastre și își ia identitatea lui Sadao Maou, lucrând ca part-timer la un restaurant fast-food. Cel de-al treilea sezon va adapta "Arcul Războiului Sfânt" din romanele ușoare, care este unul dintre cele mai populare arce de poveste din serial.

How Do You Live?

How Do You Live? - Anime In July 2023

Data lansării: 14 iulie
Studio: Ghibli

După o pauză de 10 ani, prolificul cineast Hayao Miyazaki va reveni în lumea cinematografică cu noul său film de animație "How Do You Live?". Urmând să facă parte din filmele Studio Ghibli, lansarea filmului se remarcă prin decizia de a nu dezvălui niciun trailer sau imagine a filmului înainte de premieră.

Titlul filmului este preluat dintr-un roman din 1937 al lui Genzaburo Yoshino, însă filmul are o poveste originală care nu are legătură cu romanul. Miyazaki a declarat deja că "How Do You Live?" va fi ultimul său film și l-a descris ca fiind un "mare film fantastic".

Baki Hanma Sezonul 2

Baki Hanma Season 2 - Anime In July 2023

Data lansării: 26 iulie
Studio: TMS Entertainment

Originalul Netflix "Baki Hanma: Son of Ogre" va debuta cu cel de-al doilea sezon în lista anime-urilor în iulie 2023. Bazat pe manga lui Keisuke Itagaki, serialul anime în două părți va fi lansat pe 26 iulie cu "Tale of Pickle and Pickle War Saga", urmat de "Father vs. Son Saga", care va avea premiera mai târziu în august.

Seria se va îndrepta în cele din urmă spre o luptă totală între Baki Hanma și tatăl său, Yujiro Hanma. Punctul culminant al universului Baki, care descrie cea mai puternică încăierare părinte-copil din istoria lumii în manga originală, va fi în cele din urmă adaptat în mult-așteptatul anime.

Pe care dintre următoarele anime-uri din iulie 2023 îl așteptați cu nerăbdare? Nu ezitați să comentați în jos gândurile dvs. și asigurați-vă că recomandați și alte anime-uri ca cele enumerate mai sus, de asemenea, nu uitați să distribuiți acest articol cu prietenii dvs. otaku.

Comments
Login
Dont have account? Sign Up
Register

Already have an account? Login