Navigare Site

Navigare Site

Salut fani de anime-uri, dupa cum ati observat am schimbat design-ul site-ului, design-ul seamana ca stil de navigare cu cel de la HBO MAX, Disney sau Netflix care sunteti familiarizati asa ca pe aceasta pagina am sa va prezint cateva noi functii pe acest site.

In primul rand am introdus posibilitatea de logare sau creare cont nou ( pentru cei care si-au facut de mai de mult pe acest site, se pot loga cu datele vechi, sau daca ati uitat parola dati pe recuperare parola ).

Navigare Site

Navigare Site

Am adaugat un buton de vizionare atat la filme si serii cate si la episoade. Pentru a putea avea acces la acest buton tot ce trebuie sa faceti este sa va faceti un cont si sa fiti logati.

Navigare Site

 

Navigare Site
Pentru a marca un episod ca vizionat trebuie doar sa faceti click pe vizionat si acel buton se va face rosu insemnand ca acel film, serie, episod a fost marcat ca vizionat.

Navigare Site

Pentru a vizualiza toate filme, seriile sau episoadele vizionate face click ori pe hamburger pe mobile sau pe pictograma de user din dreapta sus o sa va apare CONTUL MEU si intrati acolo pentru a vizualiza tot.

Navigare Site
Navigare Site

Momentan nu puteti lasa comentarii la EPISOADE , pentru a lasa un comentariu la o anumita serie faceti click sub player pe ALTE EPISOADE pentru a reveni la pagina principala a serie si lasati un comentariu.

Avem si o sectiune NOU de BLOG unde o sa postez diferite recenzii la anime-uri , topuri dar si stiri sau anunturi despre animeuri.

Pentru alte intrebari lasa-ti un comentariu mai jos.

SPOR LA VIZIONAT!

Comments

Comments are closed.

Login
Dont have account? Sign Up
Register

Already have an account? Login