Cere Un Anime

Cere Un Anime

SA REDESCHIS PAGINA PENTRU CERERI!!!

Am adaugat pagina pentru Cere Un Anime, in momentul asta avem majoritatea serialelor populare, de aceea, daca aveti o preferinta de Anime sau film, ne puteti lasa aici un comentariu iar noi in functie de disponibilitate il vom adauga.

(!!!) Nu mai postati aici probleme cu playerele sau alte probleme ce nu tin de cereri. Aceasta pagina este pentru cereri si atat! Orice alt comentariu nu o sa fie aprobat deoarece ne incurcam de ele cand vrem sa postam Anime-urile cerute.

(!!!) De asemenea, daca ati gasit un serial care are doar player NETU si acesta nu functioneaza sau doriti sa-l vedeti pe TV, puneti aici o cerere de actualizare si o sa adaugam un al 2-lea player, deoarece noi le luam acum dupa popularitate, si dureaza pana terminam pe toate.

Daca ati gasit un player care scrie ca este subtitrat in romana, si nu este, semnalati pe pagina serialului acest lucru. Daca episodul este nou, daca scrie sus la tab ca este subtitrat engleza sau fara subtitrare, nu mai postati aici pentru ca inseamna ca nu a aparut inca subtitrarea. Puteti intreba cand apare dar pe pagina serialului.

Comments

Comments are closed.

Login
Dont have account? Sign Up
Register

Already have an account? Login