'5-toubun no Hanayome' primește un anime side story

'5-toubun no Hanayome' primește un anime side story

Evenimentul special 5-toubun no Hanayome (The Quintessential Quintuplets) 2023 a anunțat sâmbătă că seria primește un nou anime, care va adapta povești din manga pe care seria le-a omis. Evenimentul a dezvăluit, de asemenea, o imagine anunț (prezentată mai jos) și un videoclip.

Prima serie cu 12 episoade a fost produsă de Tezuka Productions și a fost difuzată în sezonul de iarnă din 2019. A doua serie a fost produsă de Bibury Animation Studios și a fost difuzată în sezonul de iarnă din 2021. Un film sequel a fost lansat în cinematografele japoneze pe 20 mai. Crunchyroll transmite ambele sezoane cu subtitrări și dublaj în engleză.

Seria de anime adaptează manga-ul de comedie romantică al lui Negi Haruba, care a fost serializat în Weekly Shounen Magazine din august 2017 până în februarie 2020. Kodansha a lansat volumul 14 și ultimul în aprilie 2020.

Kodansha USA a început să publice manga-ul în engleză în iunie 2018. Au lansat volumul 14 și ultimul în format digital în august 2020 și în format fizic în iulie 2021.

Comments
Login
Dont have account? Sign Up
Register

Already have an account? Login