Al doilea sezon al serialului "Sasaki to Pii-chan" a fost anunțat

Al doilea sezon al serialului "Sasaki to Pii-chan" a fost anunțat

Scena specială Sasaki to Pii-chan (Sasaki and Peeps) de la stația Kadokawa Live Station de la AnimeJapan 2024 a anunțat duminică un al doilea sezon. Ilustratorul original Kantoku a desenat o ilustrație pentru a comemora anunțul (în imagine).

Primul sezon, produs de Silver Link. a avut premiera cu un special de o oră pe 5 ianuarie și s-a încheiat vineri cu 12 episoade. Crunchyroll a difuzat simultan anime-ul cu subtitrare și, ulterior, a difuzat o variantă dublată în limba engleză.

Serialul anime adaptează romanul ușor de comedie fantasy al lui Buncololi, pe care au început să-l scrie pe site-ul Kakuyomu în decembrie 2018. Kadokawa a început să tipărească seria sub eticheta sa MF Bunko J în ianuarie 2021, cu ilustrații de Kantoku (Hentai Ouji to Warawanai Neko.). Cel de-al șaptelea volum a fost expediat pe 25 ianuarie.

Shounen Ace Plus a început să serializeze o adaptare manga de Oshou Pureji în ianuarie 2021. Kadokawa a publicat al treilea volum în august 2023.

Yen Press a licențiat atât romanul ușor, cât și manga în limba engleză și a lansat al șaselea volum al romanului pe 19 martie. Al doilea volum manga a fost pus în vânzare în mai 2023.

Comments
Login
Dont have account? Sign Up
Register

Already have an account? Login