Al doilea sezon din 'Hanma Baki: Son of Ogre' dezvăluie distribuția suplimentară, melodii tematice, primul promo

Al doilea sezon din 'Hanma Baki: Son of Ogre' dezvăluie distribuția suplimentară, melodii tematice, primul promo

Site-ul oficial al seriei anime Baki a dezvăluit joi o pereche de distribuții suplimentare, artiști de melodii tematice, key visual (foto) și un videoclip promoțional pentru cel de-al doilea sezon din Hanma Baki: Son of Ogre. Prima parte va fi lansată la nivel mondial pe Netflix pe 26 iulie, în timp ce a doua parte va avea premiera pe 24 august.

Takeshi Kusao (Dragon Ball Z) și Nobuo Tobita (Hellsing Ultimate) se alătură distribuției în rolurile Pickle și, respectiv, Albert Payne.

Trupa rock Wagakki Band (Sousei no Onmyouji, Mars Red) va interpreta tema de deschidere "The Beast". Unitatea UPSTART, compusă din Souta Hanamura, membru Da-iCE, și Youtuberul Hikaru, va interpreta tema de final "WILDER". Ambele teme sunt prezentate în avanpremieră în videoclipul promoțional de mai jos.

Toshiki Hirano (Baki) revine pentru a regiza noul sezon la TMS Entertainment. Printre ceilalți membri ai echipei care se întorc se numără Tatsuhiko Urahata (Muv-Luv Alternative) ca și compozitor al serialului, Shingo Ishikawa (Baki: Dai Raitaisai-hen) ca designer de personaje și Kenji Fujisawa (Kaifuku Jutsushi no Yarinaoshi) ca și compozitor de muzică.

Hanma Baki: Son of Ogre adaptează continuarea manga lui Keisuke Itagaki, pe care acesta a lansat-o în decembrie 2005, ca urmare a încheierii lui Baki: New Grappler Baki cu o lună înainte. Manga s-a încheiat în Shounen Champion în august 2012.

Itagaki a publicat apoi Baki-dou în aceeași revistă din martie 2014 până în aprilie 2018, iar a doua parte a început în luna octombrie a aceluiași an. Cel de-al 15-lea volum a fost lansat pe 8 februarie.

PV

Comments
Login
Dont have account? Sign Up
Register

Already have an account? Login