Al doilea sezon din "Ore dake Level Up na Ken" anunțat

Al doilea sezon din "Ore dake Level Up na Ken" anunțat

Un al doilea sezon pentru anime-ul de televiziune Ore dake Level Up na Ken (Solo Leveling) a fost anunțat în urma difuzării celui de-al 12-lea și ultimul episod duminică. Cel de-al doilea sezon va debuta sub titlul Ore dake Level Up na Ken Season 2: Arise from the Shadow (Solo Leveling Season 2: Arise from the Shadow).

Produs de A-1 Pictures, serialul anime care adaptează manhwa de acțiune și aventură a lui Chugong și DUBU a avut premiera pe 7 ianuarie. Crunchyroll a difuzat anime-ul cu subtitrare și, ulterior, cu dublaj în limba engleză.

Inițial, Chugong a început Solo Leveling ca un roman web pe site-ul Kakao, care a fost publicat în 14 volume de către D&C Media din iulie 2016 până în martie 2018. Manhwa desenat de DUBE a început în Kakao în martie 2018 și s-a încheiat în mai 2023. Al nouălea și ultimul volum a fost livrat în luna august a aceluiași an.

Yen Press a licențiat manhwa și romanul web în limba engleză în august 2020 și a lansat al optulea volum pe 23 ianuarie. Al nouălea volum este planificat pentru o lansare la 20 august.

Sinopsis
Omenirea a fost prinsă în prăpastie în urmă cu un deceniu, când primele porți - portaluri legate cu alte dimensiuni care adăpostesc monștri imuni la armamentul convențional - au apărut în întreaga lume. Odată cu apariția porților, diverși oameni au fost transformați în vânători și au primit abilități supraumane. Responsabili de intrarea în porți și de curățarea temnițelor din interiorul acestora, mulți vânători au ales să formeze bresle pentru a-și asigura traiul.

Sung Jin-Woo este un vânător de rang E, supranumit cel mai slab vânător din întreaga omenire. În timp ce explora o temniță presupus sigură, el și grupul său întâlnesc un tunel neobișnuit care duce spre o zonă mai adâncă. Îndemnat de perspectiva unei comori, grupul merge mai departe, doar pentru a se confrunta cu orori dincolo de imaginația lor. În mod miraculos, Jin-Woo supraviețuiește incidentului și descoperă în curând că acum are acces la o interfață vizibilă doar pentru el. Acest sistem misterios îi promite puterea la care a visat de mult timp - dar totul are un preț.

Source: Moca News

Comments
Login
Dont have account? Sign Up
Register

Already have an account? Login