Anime Fate Ordinea de vizionare a seriilor și a filmelor

Anime Fate Ordinea de vizionare a seriilor și a filmelor

Anime Fate Ordinea de vizionare a seriilor și a filmeleor.
Seria Fate are o mulțime de intrări pe care fanii anime-ului se pot bucura, dar începerea seriei poate părea intimidantă. Acesta este cel mai bun mod de a viziona animeul Fate.

De ce să vă mulțumiți cu poveștile cu eroi antici când magii pot chema acești războinici să lupte în numele lor? Franciza Type-Moon's Fate combină războinici nobili, figuri istorice și ființe mitologice. Mai mult decât atât, premisa le cere să-l ducă într-o luptă regală care răsplătește o dorință învingătorului. Inițial, doar romanul vizual Fate/stay night, franciza Fate și-a evoluat povestea în mai multe VN, romane ușoare și chiar anime și filme.

Desigur, având atât de mult material de văzut poate face orice nou venit să se simtă copleșit de franciza Fate. Din fericire, respectarea unei anumite ordine poate ajuta spectatorii să se simtă mai familiarizați cu Fate și mașinațiunile Războiului său Sfântului Graal.

Fate/Stay Night (Anime, 2006)

Anime Fate Ordinea de vizionare a seriilor și a filmelor

Această adaptare anime îl are în rolul principal pe Shirou Emiya, singurul supraviețuitor al unui incident care a cuprins o zonă din orașul Fuyuki în flăcări. Un deceniu mai târziu, Shirou se ține ocupat zilnic cu temele școlare și cu niște slujbe ciudate. Între timp, el practică în secret și magia de bază predată de regretatul său tată adoptiv, Kiritsugu. În ciuda naturii sale obișnuite, Shirou aspiră să trăiască după codul tatălui său adoptiv: să devină un erou al justiției. Din păcate, o serie de evenimente l-ar trage pe Shirou la Războiul Sfântului Graal.

Fate/Stay Night: Unlimited Blade Works (Anime, 2014)

Anime Fate Ordinea de vizionare a seriilor și a filmelor

La prima vedere, Unlimited Blade Works pare să copieze primele episoade ale adaptării originale Fate/stay night. Cu toate acestea, lucrurile încep să se schimbe atunci când Shirou Emiya și Rin Tohsaka sunt forțați să facă echipă pentru supraviețuirea lor. De data aceasta, Shirou începe să aibă o prietenie din ce în ce mai mare cu magii mai experimentați Tohsaka. În același timp, Shirou își explorează imensa antipatie față de Servitorul ei, misteriosul Archer.

Fate/Stay Night: Heaven's Feel I to III (Movies, 2017, 2019, 2020)

Anime Fate Ordinea de vizionare a seriilor și a filmelor

Din nou, ca și în cazul Fate/stay night și UBW, trilogia Heaven's Feel pare să copieze primele zile din viața lui Shirou care a intrat în Războiul Sfântului Graal. Cu toate acestea, de data aceasta, Shirou devine mult mai aproape de prietena lui din copilărie, Sakura Matou. Fără să știe el, Sakura are un trecut misterios legat nu doar de Războiul Sfântului Graal în ansamblu, ci și de entitatea care a început să omoare participanții la Război.

Fate/stay night: Heaven's Feel I. Presage Flower

Fate/stay night: Heaven's Feel II. Lost Butterfly

Fate/stay night: Heaven's Feel III. Spring Song

Fate/Zero (Anime, 2011)

Anime Fate Ordinea de vizionare a seriilor și a filmelor

Fate/Zero are loc din nou în orașul Fuyuki, cu un deceniu înainte de evenimentele din Fate/stay night. După cum sugerează acest decor, Fate/Zero servește drept prequel-ul aventurilor lui Shirou. De data aceasta, Kiritsugu Emiya devine un participant la cel de-al patrulea război al Sfântului Graal. Spre deosebire de inocentul Shirou, Kiritsugu are un avantaj vizibil ca ucigaș de renume mondial. El primește și sprijinul familiei Einzbern, familia soției sale.

Fate/Apocrypha (Anime, 2017)

Anime Fate Ordinea de vizionare a seriilor și a filmelor

Ce se întâmplă dacă Războiul Sfântului Graal ar urma definiția convențională a unui război? Povestea durează 60 de ani după cel de-al treilea război al Sfântului Graal, în care clanul Yggdmillennia declară război Asociației Magi. În acest nou Război al Graalului Mare, echipele Negru și Roșu (alocate facțiunilor menționate mai sus) sunt formate din perechi Stăpân-Servitor care nu doresc nimic altceva ca partea lor să devină învingătoare. Și ca și în evenimentele din orașul Fuyuki, Războiul Sfântului Graal nu este întotdeauna atât de simplu pe cât pare.

Fate/EXTRA Last Encore (Anime, 2018)

Anime Fate Ordinea de vizionare a seriilor și a filmelor

Evenimentele din Fate/EXTRA Last Encore încep încețoșate, iar asta este prin proiect. În acest anime, Hakuno Kishinami se trezește într-o lume ciudată însoțit doar de un Servitor. Fără să-și amintească trecutul, se pare că trebuie să câștige Războiul Sfântului Graal și, sperăm, să-și recapete identitatea în acest proces.

Fate/Grand Order: First Order (Movie, 2016)

Anime Fate Ordinea de vizionare a seriilor și a filmelor

Fără să știe lumea în general, Organizația de Securitate din Chaldea se bazează pe analiza diverșilor experți pentru a determina eventualele evenimente de extincție care să amenințe omenirea. Din fericire, prognoza lor inițială pentru 2015 prezice siguranța pentru următorul secol. Cu toate acestea, verdictul anunță brusc sfârșitul lumii în 2016. Fără nicio cauză aparentă, Chaldea știe doar de o legătură – evenimentele celui de-al cincilea război al Sfântului Graal din 2004, decorul Fate/stay night.

Fate/Grand Order THE MOVIE – Divine Realm Of The Round Table: Camelot (Movies, 2020, 2021)

Fate/Grand Order: The Movie – Divine Realm of the Round Table: Camelot – Wandering; Agateram

Prin amabilitatea Operațiunii Grand Order, Ritsuka și Mash din Chaldei călătoresc în timp pentru a „repara” Singularitățile care ar provoca distrugerea Pământului în 2016. De data aceasta, ei dau peste a șasea lor Singularitate în timpul Cruciadelor.

Ca și în cazul celorlalte mass-media Grand Order, filmele Camelot în două părți acoperă al șaselea capitol al jocului Grand Order. Nou-veniții care vor putea viziona filmele vor aprecia narațiunea destul de solidă, în ciuda faptului că fac doar parte dintr-o poveste mai mare. În schimb, fanilor le va plăcea modul în care Camelot reușește să abordeze acest capitol într-o poveste de sine stătătoare, împărtășind și implicațiile sale mai mari asupra intrigii generale.

Fate/Grand Order: Shinsei Entaku Ryouiki Camelot 1 - Wandering; Agateram (Este in traducere)

Fate/Grand Order: Shinsei Entaku Ryouiki Camelot 2 - Paladin; Agateram (Este in traducere)

Fate/Grand Order – Absolute Demonic Front: Babylonia (Anime, 2019)

Anime Fate Ordinea de vizionare a seriilor și a filmelor

În Babilon, Ritsuka și Mash din Chaldei călătoresc în timp până în Mesopotamia în 2655 î.Hr. Scopul lor este să repare Singularitatea în această eră pentru a preveni distrugerea Pământului în 2016 – doar pentru ca o regiune asediată de monștri să-i surprindă.

Perechea descoperă curând că singura speranță a omenirii împotriva acestor monștri se află în Uruk, un oraș fortăreață. Spre surprinderea lor, Regele Eroilor Gilgamesh a preluat conducerea în ultimul efort al umanității împotriva acestor monștri. Și a cerut ajutorul diferitelor spirite eroice pentru a-l ajuta.

Fate/Grand Order: Final Singularity – Grand Temple Of Time: Solomon (Movie, 2021) (In curs de traducere)

Fate/Grand Order Final Singularity – Grand Temple of Time: Solomon

În aventurile lui Ritsuka și Mash de a repara cronologia lumii și de a preveni distrugerea Pământului, aceștia dau peste o ultimă Singularitate de reparat. În mod surprinzător, călătoria lor se termină când lumea este pe cale să se sfârșească, în 2016. Ritsuka și Mash trebuie să oprească planurile lui Solomon odată pentru totdeauna.

De ce să-l urmărești? După cum sugerează și numele, Grand Temple of Time: Solomon prezintă povestea finală disponibilă până acum în jocul Grand Order. Deoarece acest film îl dezvăluie pe Solomon ca fiind antagonistul poveștii actuale, unii fani s-ar putea să se teamă că această lansare va sări peste o mulțime de pregătiri pentru această mare dezvăluire. Cu toate acestea, Grand Temple of Time: Solomon compensează acest lucru printr-o povestire convingătoare și o abordare destul de captivantă a capitolului final al jocului.

Comments
Login
Dont have account? Sign Up
Register

Already have an account? Login