Boushoku no Berserk / Berserk of Gluttony premiera din 2023

Boushoku no Berserk / Berserk of Gluttony premiera din 2023

Site-ul oficial pentru anime-ul de televiziune al seriei de romane ușoare Berserk of Gluttony (Bōshoku no Berserk: Ore Dake Level to Iu Gainen wo Toppa Suru) de Ichika Isshiki și faimosul Berserk of Gluttony (Bōshoku no Berserk: Ore Dake Level to Iu Gainen wo Toppa Suru) a dezvăluit joi distribuția principală a anime-ului, vizualul teaser, videoclipul promoțional teaser și debutul din octombrie 2023.

Seven Seas Entertainment lansează atât seria de romane, cât și adaptarea manga a acesteia în limba engleză, iar aceasta descrie povestea:

Fate Graphite este unul dintre cei abandonați. Blestemat cu îndemânarea "Lăcomia", el este mereu înfometat, niciodată sătul... până în ziua în care ucide un hoț muribund și devorează puterea omului - și sufletul lui. Adevărata poftă de mâncare a Gurmandului Destinului s-a trezit, iar dacă va putea învăța să-și controleze puterea, va fi în sfârșit stăpânul propriului destin.

După ce a lansat povestea pe serviciul Shōsetsuka ni Narō, Isshiki a lansat primul volum de roman cu ilustrații de faimă în noiembrie 2017, iar al optulea volum a fost expediat în octombrie 2022. Seven Seas a lansat cel de-al șaptelea volum în limba engleză în octombrie 2022. Micro Magazine lansează, de asemenea, romanele într-un format bunko mai mare. Primul volum bunko a fost livrat în octombrie 2021, iar al cincilea volum a fost livrat în septembrie 2022.

Daisuke Takino a lansat manga pe site-ul Comic Ride al Micro Magazine în aprilie 2018. Cel de-al nouălea volum compilat al manga a fost livrat în Japonia în octombrie 2022. Seven Seas va lansa cel de-al optulea volum pe 4 iulie.

Comments
Login
Dont have account? Sign Up
Register

Already have an account? Login