Cele mai bune anime-uri noi de vizionat (sezonul de iarnă 2023)

Cele mai bune anime-uri noi de vizionat (sezonul de iarnă 2023)

Cele mai bune anime-uri noi de vizionat (sezonul de iarnă 2023).

Călătorii în timp, androizi și o reimaginare clasică de anime-uri sunt doar câteva dintre ceea ce vă puteți aștepta în acest sezon anime de iarnă. Există un nou sezon plin de anime de văzut în această iarnă, cum ar fi foarte așteptatul Vinland Saga Sezonul 2, Nier: Automata Ver1.1a bazat pe jocuri video și câteva noi adaptări ale lucrării lui Junji Ito. De asemenea, vedem revenirea lui Vash după mai bine de 20 de ani de la anime-ul original cu Trigun Stampede.

Tokyo Revengers Sezonul 2

Cele mai bune anime-uri noi de vizionat (sezonul de iarnă 2023)
Drama care călătorește în timp, Tokyo Revengers, revine cu sezonul 2! Serialul îl urmărește pe Takemichi, un individ indiferent care devine deprimat după ce a aflat că fosta lui iubită a fost ucisă de o bandă. În această perioadă a descoperit capacitatea de a merge cu 12 ani înapoi în timp, până când era adolescent. Sezonul 2 continuă cu investigația lui Takemichi cu privire la moartea fostei sale iubite, în timp ce se luptă cu consecințele acțiunilor sale de-a lungul timpului. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum Takemichi va avansa cu noi personaje în joc în acest sezon.

Trigun Stampede

Trigun Stampede

Humanoid Typhoon s-a întors după aproape două decenii de la seria originală de anime Trigun, în 1998. În Trigun Stampede, Vash, printre alte personaje, prezintă un design nou, pe lângă o altă interpretare a poveștii. Până acum, această nouă serie face deja schimbări majore în modul în care și-a început difuzarea anime-ului din anii '90. Studio Orange se află în spatele animației pentru această reimaginare și pare să fie pe mâini bune, având în vedere munca lor 3D pe Beastars. Va fi interesant de văzut cum merge sezonul cu cât de mari au fost schimbările până acum.

Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre

Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre

Cauți un anime de groază în acest sezon? Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre este serialul pentru tine în această iarnă. Această serie va fi o colecție a unora dintre lucrările celebrului artist manga. Junji Ito însuși confirmă că 20 dintre poveștile sale vor fi adaptate în anime pentru prima dată. Dacă încă așteptați cu anticipare filmul anime Uzumaki așa cum suntem noi, această serie ar trebui să vă ajute să umple această nevoie între timp. Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre este disponibil acum pe site.

Tsurune: The Linking Shot

Tsurune: The Linking Shot

Dacă cauți ceva mai sănătos în acest sezon, anime-ul sportiv Tsurune este o opțiune bună pentru tine! Serialul îl urmărește pe Minato, un student care se ferește de tirul cu arcul japonez pe care îl iubește din cauza unei experiențe traumatizante în primii ani de competiție. Cu al doilea sezon acum aici, Minato și echipa așteaptă cu nerăbdare să se pregătească pentru turneul care urmează după ultima lor realizare. Kyoto Animation, studioul din spatele Violet Evergarden și K-On!, revine la lucru la serial, iar sezonul 2 arată frumos până acum!

Buddy Daddies

Buddy Daddies

Ți-e dor deja de Spy x Family? Seria originală, Buddy Daddies, s-ar putea să vă rețină până când vom primi sezonul 2 Spy x Family mai târziu în acest an. Buddy Daddies urmărește doi asasini care au luat brusc o fată în grija lor în timpul unei slujbe. În plus, fata crede acum că unul dintre asasini este tatăl ei biologic! P.A. Works, studioul din spatele The Excentric Family și Ya Boy Kongming!, produce acest nou titlu original. La fel ca Spy x Family, există o dinamică familială puțin probabilă în Buddy Daddies, dar această nouă serie nu stă până acum la acțiunea violentă a asasinului. Suntem intrigați să vedem cum acești noi tați se adaptează pe măsură ce sezonul trece. Buddy Daddies este disponibil acum pe Crunchyroll și VRV.

Nier: Automata Ver1.1a

Nier: Automata Ver1.1a
Ți-e dor deja de Spy x Family? Seria originală, Buddy Daddies, s-ar putea să vă rețină până când vom primi sezonul 2 Spy x Family mai târziu în acest an. Buddy Daddies urmărește doi asasini care au luat brusc o fată în grija lor în timpul unei slujbe. În plus, fata crede acum că unul dintre asasini este tatăl ei biologic! P.A. Works, studioul din spatele The Excentric Family și Ya Boy Kongming!, produce acest nou titlu original. La fel ca Spy x Family, există o dinamică familială puțin probabilă în Buddy Daddies, dar această nouă serie nu stă până acum la acțiunea violentă a asasinului. Suntem intrigați să vedem cum acești noi tați se adaptează pe măsură ce sezonul trece.

Vinland Saga Sezonul 2

Vinland Saga Season 2

Serialul epic viking a revenit cu sezonul 2! Serialul îl urmărește pe Thorfinn, un tânăr al cărui singur scop este să se răzbune pentru familia sa. În sezonul 2, lucrurile s-au schimbat și ne este prezentat un alt protagonist care pare să-l pună pe Thorfinn pe o nouă cale. MAPPA, studioul din spatele Jujutsu Kaisen și Chainsaw Man, va prelua cârma de la Wit Studio în sezonul 2. MAPPA face o muncă uimitoare, așa că sperăm să vedem lucruri grozave pe măsură ce sezonul avansează.

 

Comments
Login
Dont have account? Sign Up
Register

Already have an account? Login