Tokyo Revengers sezonul 3

Data de lansare și trailerul sezonului 3 din Tokyo Revengers au fost dezvăluite

Serialul anime de acțiune SF de succes "Tokyo Revengers" va reveni pe ecranele televizoarelor pentru a doua oară în același an. Realizatorii serialului au prezentat un nou trailer înaintea lansării sezonului 3 din Tokyo Revengers, însoțit de anunțarea datei de lansare.

După încheierea celui de-al doilea sezon, realizatorii sunt pregătiți cu cel de-al treilea sezon al francizei, care va adapta "Tenjiku Arc" din manga originală a lui Ken Wakui. Trailerul oferă o privire asupra noii fețe din oraș care se va lupta cu Tokyo Manji Gang în sezonul următor.

Tokyo Revengers Sezonul 3 Trailer

"Tokyo Revengers": Tenjiku Arc" îl va opune pe Takemichi bandei Tenjiku, condusă de Izana Kurokawa, care dorește să se răzbune pe Manjiro Sano și să preia controlul asupra bandei Tokyo Manji. Sezonul 3 din Tokyo Revengers a fost anunțat pentru prima dată în luna aprilie a acestui an, cu un teaser vizual lansat în care apărea Izana Kurokawa.

Cel de-al treilea sezon din Tokyo Revengers va fi produs de Liden Films, același studio care a produs primele două sezoane. Serialul va fi regizat de Koichi Hatsumi și scris de Yasuyuki Muto. Se așteaptă ca distribuția de actori vocali să se întoarcă pentru cel de-al treilea sezon, cu câteva adăugiri noi.

Tokyo Revengers Sezonul 3 Data de lansare

Tokyo Revengers Sezonul 3 va avea premiera exclusiv pe Disney+ în octombrie 2023. Anime-ul va continua de unde s-a oprit al doilea sezon, cu Takemichi împiedicând Tokyo Manji să fie distrus de către Tenjiku Gang, o bandă puternică din Yokohama.

Arcul Tenjiku va servi drept un punct de cotitură major în serial, deoarece va vedea lupta dintre Toman și Tenjiku mergând unul împotriva celuilalt într-o luptă pentru supraviețuire pe teritoriul Japoniei, pregătind terenul pentru evenimentele care vor avea loc în viitor.

Comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Login
Nu ai cont? Inscrie-te
Inscrie-te

Ai deja un cont? Login