Data de lansare și trailerul sezonului 3 din Tokyo Revengers au fost dezvăluite

Data de lansare și trailerul sezonului 3 din Tokyo Revengers au fost dezvăluite

Serialul anime de acțiune SF de succes "Tokyo Revengers" va reveni pe ecranele televizoarelor pentru a doua oară în același an. Realizatorii serialului au prezentat un nou trailer înaintea lansării sezonului 3 din Tokyo Revengers, însoțit de anunțarea datei de lansare.

După încheierea celui de-al doilea sezon, realizatorii sunt pregătiți cu cel de-al treilea sezon al francizei, care va adapta "Tenjiku Arc" din manga originală a lui Ken Wakui. Trailerul oferă o privire asupra noii fețe din oraș care se va lupta cu Tokyo Manji Gang în sezonul următor.

Tokyo Revengers Sezonul 3 Trailer

"Tokyo Revengers": Tenjiku Arc" îl va opune pe Takemichi bandei Tenjiku, condusă de Izana Kurokawa, care dorește să se răzbune pe Manjiro Sano și să preia controlul asupra bandei Tokyo Manji. Sezonul 3 din Tokyo Revengers a fost anunțat pentru prima dată în luna aprilie a acestui an, cu un teaser vizual lansat în care apărea Izana Kurokawa.

Cel de-al treilea sezon din Tokyo Revengers va fi produs de Liden Films, același studio care a produs primele două sezoane. Serialul va fi regizat de Koichi Hatsumi și scris de Yasuyuki Muto. Se așteaptă ca distribuția de actori vocali să se întoarcă pentru cel de-al treilea sezon, cu câteva adăugiri noi.

Tokyo Revengers Sezonul 3 Data de lansare

Tokyo Revengers Sezonul 3 va avea premiera exclusiv pe Disney+ în octombrie 2023. Anime-ul va continua de unde s-a oprit al doilea sezon, cu Takemichi împiedicând Tokyo Manji să fie distrus de către Tenjiku Gang, o bandă puternică din Yokohama.

Arcul Tenjiku va servi drept un punct de cotitură major în serial, deoarece va vedea lupta dintre Toman și Tenjiku mergând unul împotriva celuilalt într-o luptă pentru supraviețuire pe teritoriul Japoniei, pregătind terenul pentru evenimentele care vor avea loc în viitor.

Comments
Login
Dont have account? Sign Up
Register

Already have an account? Login