Demon Slayer Sezonul 5 Hashira Training Arc a fost anunțat

Demon Slayer Sezonul 5 Hashira Training Arc a fost anunțat

Demon Slayer stabilește repere în industria anime cu animația sa uluitoare și se pare că valul nu se va opri prea curând. În timp ce fanii încă nu s-au săturat de încheierea "Swordsmith Village Arc", Studio Ufotable a reînnoit anime-ul pentru un nou sezon confirmând că sezonul 4 al Demon Slayer este în producție.

Duminică, la finalul difuzării ultimului episod din "Swordsmith Village Arc", realizatorii serialului au urcat noul teaser al sezonului 4 al Demon Slayer, oferind o scurtă privire asupra a ceea ce va urma în următorul sezon. Cu toate acestea, detalii suplimentare sunt încă sub acoperire, acesta promite un alt sezon plin de acțiune, plin de bătălii epice și imagini uimitoare din punct de vedere vizual.

Demon Slayer Sezonul 5 Trailer

Personalul de producție de la Studio Ufotable lucrează activ la cel de-al patrulea sezon din Demon Slayer, bazându-se pe succesul precedentului episod. Odată cu dezvăluirea treptată a detaliilor despre viitorul sezon, entuziaștii nu pot decât să anticipeze cu nerăbdare ceea ce va urma.

Sezonul 4 Demon Slayer va fi probabil regizat de Haruo Sotozaki, Akira Matsushima revenind în calitate de designer de personaje. Distribuția principală de actori vocali din sezoanele anterioare se va întoarce, de asemenea, pentru a-și relua rolurile, împreună cu noi prezentări de personaje în următorul arc.

Demon Slayer Sezonul 5 Key Visual

 

Demon Slayer Sezonul 5 Hashira Training Arc a fost anunțat

În urma anunțului privind "Demon Slayer Sezonul 5: Hashira Training Arc", Studio Ufotable a publicat imaginile cheie pentru anumite Hashira din sezonul următor. Primul vizual teaser îl prezintă pe Hashira de piatră, Gyomei Himejima, care este considerat cel mai puternic Hashira din actualul Demon Slayer Corps.

Vizualul cheie al sezonului 4 Demon Slayer îl include și pe Wind Hashira, Sanemi Shinazugawa care a fost recent prezentată într-una dintre cele mai triste povești de fundal din anime în ultimul arc Swordsmith Village. Obanai Iguro, Serpent Hashira a fost, de asemenea, punctul culminant al vizualurilor lansate.

Demon Slayer Sezonul 5 Hashira Training Arc a fost anunțat

În cele din urmă, Hashira de apă și Hashira de insecte, alias Giyu Tomioka și, respectiv, Shinobu Kocho, au ajuns, de asemenea, în teaserul vizual al sezonului 4 al Demon Slayer, lansat de Studio Ufotable. Toate vizualele cheie arată atractiv din punct de vedere vizual, fiecare Hashira fiind în centrul atenției înainte de lansarea Arcului de antrenament Hashira.
Demon Slayer Sezonul 4 Data de lansare

Cu un al patrulea sezon pe drum, fanii pot asista la începerea arcului Hashira Training, care are loc după evenimentele din Swordsmith Village și îl urmărește pe Tanjiro în timp ce se antrenează cu Hashira în pregătirea pentru lupta finală împotriva lui Muzan Kibutsuji. O dată de lansare pentru sezonul 4 al Demon Slayer nu a fost încă anunțată, dar se așteaptă ca premiera să aibă loc în 2024.

Bazat pe manga de Koyoharu Gotouge, Demon Slayer Sezonul 4 va vedea probabil lupta captivantă a Corpului Demon Slayer în timp ce invadează Castelul Infinit al lui Muzan Kibutsuji pentru a pune capăt domniei sale de teroare, pregătind terenul pentru confruntarea finală a seriei. Următorul sezon va fi cu siguranță un succes și va fi interesant să vedem cum se va termina.

Comments
Login
Dont have account? Sign Up
Register

Already have an account? Login