Dr Stone New World Sezonul 3 Data de Lansare

Dr Stone New World Sezonul 3 Data de Lansare

„Dr STONE New World” se bazează pe manga scrisă de Inagaki Riichiro și Boichi care a fost serializat pe „Weekly Shonen Jump”. Înfățișează „aventura meșteșugărească” a elevului modern de liceu, Ishigami Senku, care folosește știința în lumea de piatră cu civilizația distrusă.
Este o lucrare populară care a ocupat locul 2 la categoria benzi desenate „Tsugi”. ni Kuru Manga Taisho 2018” și câștigătorul marelui premiu al categoriei shonen „Shogakukan Manga Award”.

Pentru anime, primul sezon a început să fie difuzat în iulie 2019, în timp ce al doilea sezon a început să fie difuzat în ianuarie 2021. Specialul TV „Dr STONE New World Ryusui” a fost difuzat în iulie 2022 și este un episod original care servește drept continuare pentru cel de-al doilea sezon, „Stone Wars”.
Al treilea sezon se intitulează „Dr STONE New World”. ” și este programat să fie difuzat în aprilie 2023.

Dr Stone New World imaginea teaser

Dr. stone new world

Pentru imaginea teaser , înfățișează în mare măsură marea impresionantă cu zorii strălucitori. De asemenea, apariția reședinței Regatului Științei, cum ar fi Senku, poate fi văzută pe prova navei în timp ce priveau spre o insulă.
Această imagine se potrivește titlului celui de-al treilea sezon, „Lumea nouă”. după cum poți simți anticiparea și splendida lumii noi.

Împreună cu membrii obișnuiți, Senku, Ryusui, Chrome, Kohaku și Gen, un nou personaj poate fi văzut alături de Ryusui. Așteptați cu nerăbdare știrile viitoare pentru a vedea ce fel de personaj este acesta.

Comments
Login
Dont have account? Sign Up
Register

Already have an account? Login