Filmele Collar x Malice Movie: Deep Cover trailerul, distribuția, și premiera mondială 2023

Filmele Collar x Malice Movie: Deep Cover trailerul, distribuția, și premiera mondială 2023

Filmul anime în două părți Collar x Malice, bazat pe romanul vizual cu același nume dezvoltat de Otomate, a dezvăluit o imagine cheie și mai multe informații despre distribuția sa principală. De asemenea, a fost anunțat că filmul va prezenta un personaj original conceput de Mai Hanamura.

Prima parte a anime-ului intitulată Collar x Malice: Deep Cover va avea premiera pe 26 mai, iar a doua parte pe 23 iunie. 2023, în cinematografele din Japonia.

Rolul eroinei Ichika Hoshino va fi interpretat de Kaede Hondo, iar Katsuyuki Konishi joacă rolul lui Mitsuru Sowa, un personaj original pentru adaptarea cinematografică, care este un inspector de la Departamentul de Poliție Metropolitană trimis la Secția de poliție Shinjuku pentru a investiga cazul anume. De asemenea, toată distribuția romanului vizual revine pentru a-și relua rolurile în adaptarea filmului.

Collar x Malice: Trailer de prezentare a filmului anime Deep Cover

Collar x Malice: Deep Cover Anime Film Story

Povestea are loc în Shinjuku în anul 20XX. O serie de incidente violente ale misterioasei organizații „Adonis” au loc una după alta în orașul Shinjuku. Aceste incidente sunt cunoscute sub numele de Incidentele X-Day.

Într-o noapte, Ichika Hoshino, un ofițer de poliție care a lucrat din greu pentru siguranța comunității din Shinjuku, care a devenit un oraș periculos, este atacat. de cineva și a pus un guler cu otravă în el. Confuz, Hoshino este desemnat să investigheze incidentul X-Day cu un grup de bărbați dintr-o fostă organizație de poliție care urmărește singur cazul.

În mijlocul anchetei, un nou caz implică un apare pistolul scurs din Shinjuku Ward. Acest film este o poveste originală bazată pe lucrarea originală. Filmul va înfățișa „un alt incident” care a avut loc în culise în urmărirea Incidentului X-Day.

Filmele Collar x Malice Movie: Deep Cover trailerul, distribuția, și premiera mondială 2023

Collar x Malice: Deep Cover Anime Film Staff si Production

Povestea originală: Collar x Malice dezvoltat de Otomate (Idea Factory/Design Factory)
Character Design: Mai Hanamura
Producție de animație: Studio Deen
Distributor: Avex Pictures
Producție: Comitetul de producție film Collar x Malice

Comments
Login
Dont have account? Sign Up
Register

Already have an account? Login