Filmul Black Clover Sword of the Wizard King: trailer, data lansării și tot ce trebuie să știți 2023

Filmul Black Clover Sword of the Wizard King: trailer, data lansării și tot ce trebuie să știți 2023

Black Clover și-a luat rămas bun de la telespectatori la începutul lui 2021, (Black Clover Sword of the Wizard King) la aproximativ patru ani după ce a fost difuzat inițial, după ce a încheiat anime-ul cu 170 de episoade. Asta nu i-a împiedicat pe fani să revizeze episoadele, să discute și să citească manga pentru a afla ce se întâmplă în continuare.

Toate eforturile lor au dus la anunțarea unui lungmetraj pentru franciză. A durat mult timp, dar în sfârșit au fost dezvăluite informații suplimentare, cel mai important detaliu fiind că se numește Black Clover Sword of the Wizard King.

Suntem curioși să vedem ce nenorociri ne așteaptă în Regatul Clover și sperăm că și tu ești. Așadar, iată tot ce trebuie să știți despre film.

Filmul Black Clover Sword of the Wizard King: trailer, data lansării și tot ce trebuie să știți 2023

Black Clover Sword of the Wizard King – Plot

Dacă vă întrebați despre poveste din Black Clover Sword of the Wizard King, autorul manga, Yki Tabata, a anunțat că va fi o poveste unică, nemaivăzută până acum în manga. În afară de asta, filmul îl va prezenta pe Konrad Leto, al 27-lea Rege Vrăjitor al Regatului Clover.

Deși încă determinăm dacă Leto va avea un rol proeminent în film, Asta a fost prezentată în trailer. Julius devenise Regele Vrăjitor în momentul în care Asta și-a dobândit abilitățile și încă nu l-au menționat pe Konrad, așa că va fi fascinant să vedem cum se încadrează Konrad în marea schemă a lucrurilor.

 

Black Clover: Sword of the Wizard King – Data lansării

Trailerul oficial pentru Black Clover: Sword of the Wizard King a fost incredibil, iar fanii sunt încântați să vadă că Asta și Cavalerii Magici revin. Alături de impresiile sale inițiale, filmul a dezvăluit și o dată de lansare: 31 martie 2023.

Anime s-a încheiat în martie 2021 și cine ar fi crezut că anime-ul va reveni exact doi ani mai târziu cu ceea ce pare să fie un film până acum?

Despre Black Clover

Mangaka Yki Tabata este ilustratorul și autorul seriei manga japoneze Black Clover. A fost publicată în revista Weekly Shonen Jump a lui Shueisha din 16 februarie 2015.

Narațiunea se concentrează în jurul lui Asta, un băiat care pare să se fi născut fără putere magică, ceea ce este neobișnuit în lumea lui și fratele său adoptiv Yuno, care a dobândit rarul grimoir cu patru foi și a posedat mai multă putere magică decât majoritatea oamenilor! Asta aspiră să fie următorul Rege Vrăjitor făcându-l rivalul său.

Poti urmari Seria Black Clover pe site.

Comments
Login
Dont have account? Sign Up
Register

Already have an account? Login