"Jashin-chan Dropkick" primește un episod special

"Jashin-chan Dropkick" primește un episod special

Site-ul oficial al seriei anime Jashin-chan Dropkick (Dropkick on my Devil!) a anunțat vineri un episod special, dezvăluind un vizual cheie (foto sus). Subintitulat Seikimatsu-hen (End of Century Edition), episodul este produs de studioul de animație Makaria și va avea premiera pe BS NTV în această iarnă. Acest episod este realizat în colaborare cu orașul Takamori, situat în prefectura Kumamoto.

Primul sezon a debutat în 11 episoade în vara anului 2018, iar cel de-al 12-lea episod a fost difuzat pe 1 octombrie al aceluiași an. Al doilea sezon a fost difuzat exclusiv pe platforma Prime Video a Amazon în aprilie 2020. Jashin-chan Dropkick X (Dropkick On My Devil!!! X), al treilea sezon, a fost difuzat în 12 episoade în vara anului 2022. Crunchyroll a difuzat anime-ul cu subtitrare.

Un anime video original (OVA) de trei episoade a fost anunțat în ianuarie, în urma unei campanii de crowdfunding de succes, care s-a încheiat cu peste 115 milioane de yeni (aproximativ 907.000 USD).

Jashin-chan Dropkick adaptează manga de comedie supranaturală a lui Yukiwo, pe care acesta a lansat-o pe revista online Comic Meteor a Flex Comix în aprilie 2012. Cel de-al 20-lea volum a fost livrat pe 12 decembrie anul trecut.

Sinopsis
Obiecte care cad din spațiu au redus Jinbouchou la ruine. Jashin-chan, ghidat de stele, se îndreaptă spre sud pentru a-l învinge pe Yurine Hanazono, conducătorul acestui oraș violent. Când ajunge în Takamori, la poalele frumosului lanț muntos Aso, ea găsește...

Comments
Login
Dont have account? Sign Up
Register

Already have an account? Login