Kimetsu no Yaiba Katanakaji no Sato-hen Data Lansarii

Kimetsu no Yaiba Katanakaji no Sato-hen Data Lansarii

A fost o așteptare lungă, dar în sfârșit am primit vești grozave de la Kimetsu no Yaiba Katanakaji no Sato-hen . Arcul Swordsmith Village tocmai a primit un nou teaser care ne-a oferit prima privire la personajul revenit Genya Shinazugawa, care urmează să joace un rol major în sezonul al patrulea. În plus, a fost confirmat că sezonul viitor al anime-ului va fi difuzat în cinematografe din întreaga lume înainte de premiera sa oficială în aprilie 2023.

Teaserul sezonului 4 Kimetsu no Yaiba Katanakaji no Sato-hen confirmă revenirea lui Genya

Kimetsu no Yaiba Katanakaji no Sato-hen bobina de promovare a fost abandonată după difuzarea specială a Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Filmul: Mugen Train . Bobina conținea un scurt teaser care arată câteva imagini din arcul Swordsmith Village. Deși este vorba în principal despre Hashiras Muichiro Tokito și Mitsuri Kanroji , vom arunca și o privire rapidă la Genya Shinazugawa (la punctul 1:10 în video de mai jos).

Genya apare doar pentru o secundă în Demon Slayer Teaserul sezonului 4, dar este suficient pentru a avea fanii entuziasmați de tânărul Demon Slayer.

Cine este Genya Shinazugawa?

Genya Shinazugawa a fost prezentat în primul sezon al anime-ului când a fost unul dintre tinerii concurenți care au promovat examenul Demon Slayer Corps și a avut o scurtă altercație cu Tanjiro Kamado. Mai târziu, el reapare sporadic pe tot parcursul spectacolului și rămâne un mister uriaș pentru fanii doar anime.

Din fericire, oamenii sunt pregătiți să vadă mult mai mult din Genya în Demon Slayer Sezonul 4, deoarece va juca un rol important în arcul Swordsman Village. Nu vom strica foarte multe aici, dar el este cu siguranță un Demon Slayer unic care s-ar putea transforma într-un favorit al fanilor în viitor.

Comments
Login
Dont have account? Sign Up
Register

Already have an account? Login