Noul proiect de anime "Keroro Gunsou" anunțat

Noul proiect de anime "Keroro Gunsou" anunțat

Un nou proiect anime pentru seria de desene animate Keroro Gunsou (Sgt. Frog) a fost anunțat luni de Bandai Namco Pictures. Studioul de animație a deschis, de asemenea, un site oficial, comemorând cea de-a 20-a aniversare a anime-ului de televiziune.

Keroro Gunsou adaptează manga de comedie științifico-fantastică a lui Mine Yoshizaki, care a început în revista Shounen Ace în noiembrie 1999. Manga a fost transferată la Kero-kero Ace în octombrie 2007, înainte de a reveni la Shounen Ace în septembrie 2013. Kadokawa a lansat cel de-al 33-lea volum în mai 2023.

Tokyopop a licențiat manga în limba engleză și a lansat 21 de volume din 2004 până în 2011. VIZ Media a publicat manga în format digital sub sigla VIZ Select din decembrie 2014.

O serie anime de 358 de episoade produsă de Sunrise a fost difuzată din aprilie 2004 până în aprilie 2011. Seria a inspirat, de asemenea, mai multe filme anime și un scurt anime de televiziune în 2014.

Discotek Media a licențiat seria anime de televiziune în America de Nord în martie 2021.

Sinopsis
Este anul 2004 d.Hr., iar pandemoniul se dezlănțuie în timp ce o rasă extraterestră misterioasă, asemănătoare unei broaște, umple cerul cu OZN-uri - sau cel puțin așa visează Fuyuki Hinata, în vârstă de 12 ani. Întâmplător, sergentul Keroro, liderul unei echipe preliminare pentru invazia keroniană a Pekopon - numele extraterestru al Pământului - își începe misiunea invadând casa lui Fuyuki. După ce îi supune pe băiat și pe sora sa, Keroro plănuiește să se reunească cu camarazii săi și să se întoarcă pe nava-mamă pentru a-și repara neprețuitul dispozitiv de invazie, Kero Ball. Din nefericire, el primește vestea că sediul central a renunțat la recuperarea unității sale din cauza unei probleme fără precedent care a forțat restul keronienilor să fugă.

În consecință, Keroro este nevoit să stea la reședința Hinata împreună cu prietenoasa Fuyuki, cu ochii înstelați, cu sora sa atletică și irascibilă Natsumi și cu mama lor muncitoare și atrăgătoare, Aki. Acum, blocați până la noi ordine, Keroro și plutonul său își petrec fiecare zi complotând pentru a domina lumea, dar sunt zădărnicite de fiecare dată de diverși factori neașteptați. Cu toate acestea, pe măsură ce trăiesc alături de oameni, ei învață să-i trateze ca pe niște prieteni și aliați, formând legături comice, dar semnificative, care fac ca viața lor pe Pământ să merite.

Source: PR Times

Comments
Login
Dont have account? Sign Up
Register

Already have an account? Login