Personalul principal din "Tomodachi no Imouto ga Ore ni dake Uzai" a fost anunțat

Personalul principal din "Tomodachi no Imouto ga Ore ni dake Uzai" a fost anunțat

Scena Tomodachi no Imouto ga Ore ni dake Uzai (Sora mai mică a prietenului meu are ceva cu mine!) de la GA Fes 2024 a dezvăluit duminică staff-ul principal pentru anime-ul de televiziune.

Staff-ul
Regizor: Kazuomi Koga (Kubo-san wa Mob wo Yurusanai).
Compoziția seriei: Serialul: Serios: Touko Machida (Loop 7-kaime no Akuyaku Reijou wa, Moto Tekikoku de Jiyuu Kimama na Hanayome Seikatsu wo Mankitsu suru).
Designul personajelor: Katsuyuki Satou (Mamahaha no Tsurego ga Motokano datta).
Studioul: Kamakaya, Kamakaya, Kamakaya, Kamakaya: Blade

Actrița vocală Reina Kondou (Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute!), care a interpretat-o pe Midori Kageishi în drama CD, se alătură distribuției principale.

Ghost Mikawa a început să scrie romanul ușor - cunoscut și sub titlul scurt ImoUza - prin intermediul imprintului GA Bunko în aprilie 2019, cu ilustrații de Tomari (Spy Kyoushitsu). SB Creative a publicat al zecelea volum în octombrie 2022 (foto), iar al 11-lea volum este planificat pentru o lansare la 15 iunie.

O adaptare manga de Hira Hiraoka a început în revista web Manga UP! în decembrie 2019. Square Enix a publicat cel de-al șaptelea volum pe 7 septembrie anul trecut.

J-Novel Club a licențiat light novel-ul în limba engleză în noiembrie 2020 și a lansat al optulea volum în format fizic și al zecelea volum în format digital în august 2023. Square Enix a început să publice adaptarea manga în limba engleză prin intermediul platformelor sale Manga UP! și Comikey în octombrie 2023.

Source: GA Bunko on X

Comments
Login
Dont have account? Sign Up
Register

Already have an account? Login