Romanul ușor "Tensei Kizoku, kantei Skill de Nariagaru" primește un anime TV în 2024

Romanul ușor "Tensei Kizoku, kantei Skill de Nariagaru" primește un anime TV în 2024

Twitter-ul oficial al lui Miraijin A's Tensei Kizoku, Kantei Skill de Nariagaru: Jakushou Ryouchi wo Uketsuida node, Yuushuu na Jinzai wo Fuyashiteitara, Saikyou Ryouchi ni Natteta (Ca un aristocrat reîncarnat, îmi voi folosi abilitatea de evaluare pentru a mă ridica în lume), romanul ușor a anunțat marți o adaptare anime pentru televiziune, dezvăluind distribuția principală, staff-ul, primul promo și un vizual cheie (foto). Seria anime va avea premiera în 2024.

Distribuția
Ars Louvent: Natsumi Fujiwara (Marele Pretendent)
Rietz Muses (Rietz Muses): Taito Ban (Otonari no Tenshi-sama ni Itsunomanika Dame Ningen ni Sareteita Ken)
Charlotte Reis: Narumi Kaho (Frame Arms Girl)
Rosell Keisha: Rosell Keisha: Miho Okasaki (Tensei shitara Slime Datta Ken)

Personal
Takao Kato (Pandora Hearts)
Compoziția seriei: Katoka Kato: Yasuhiro Nakanishi (Jibaku Shounen Hanako-kun).
Design de personaje: Yuuko Yahiro (Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Renai Zunousen).
Regizor de sunet: Toshiki Kameyama (Otome Game no Hametsu Flag shika Nai Akuyaku Reijou ni Tensei shiteshimatta...)
Muzică: "Music: O muzică de calitate: Kujira Yumemi (Leadale no Daichi nite).
Studio: Studio MOTHER

Miraijin A a început să scrie romanul fanteziei de aventură pe site-ul Shousetsuka ni Narou în octombrie 2019. Kodansha a achiziționat titlul și a publicat primul volum sub tiparul său K Ranobe Books în iulie 2020, cu ilustrații de JIMMY. Cel de-al patrulea volum a fost pus în vânzare în decembrie 2022.

Natsumi Inoue a serializat o adaptare manga în Magazine pocket în iunie 2020. Kodansha a lansat al zecelea volum pe 9 februarie, iar al 11-lea volum este programat pentru o lansare pe 9 mai.

Kodansha USA a licențiat atât manga, cât și light novel-ul în limba engleză în noiembrie 2021 și, respectiv, martie 2022. Al patrulea volum manga a fost pus în vânzare pe 7 martie, în timp ce al cincilea volum este programat pentru o lansare pe 23 mai. Primul volum light novel a fost publicat pe 14 martie.

Sinopsis
Un salariat obișnuit moare într-o zi și renaște sub numele de Ars Louvent, fiul unui nobil. Deși nu este talentat la magie sau la mânuirea sabiei, el are o abilitate pe care nimeni altcineva nu o posedă: "Aprecierea". Folosind această abilitate, Ars poate determina puterea actuală a unei persoane, cât de mult potențial are și unde se află talentele sale.

Această abilitate este utilă mai ales în situația actuală a țării. Guvernul este corupt, revoltele au loc mai des decât de obicei, iar nobilii de pretutindeni își întăresc fortificațiile în vederea pregătirii unui război total. Ținând cont de acest lucru, Ars își dă seama că și el trebuie să se pregătească, adunând oameni talentați.

De la un străin persecutat și neegalat cu sabia, un sclav cu un talent necunoscut pentru magie, până la un băiat timid cu o sete nestăvilită de cunoaștere-Ars începe să se înconjoare de oameni care să-l sprijine, cu scopul de a crea cel mai puternic teritoriu.

PV

 

Comments
Login
Dont have account? Sign Up
Register

Already have an account? Login