"Shangri-La Frontier" primește un al doilea sezon în toamna anului 2024

"Shangri-La Frontier" primește un al doilea sezon în toamna anului 2024

Al 25-lea și ultimul episod al Frontierei Shangri-La: Kusoge Hunter, Kamige ni Idoman to su (Shangri-La Frontier), anime de televiziune, a anunțat duminică un al doilea sezon, dezvăluind un promo de anunț și un vizual (foto). De asemenea, noul sezon va fi difuzat timp de două cursuri consecutive în blocul de programe Nichi-5 de la MBS și TBS începând cu octombrie 2024.

Produs de C2C, primul sezon al anime-ului a început să fie difuzat la 1 octombrie anul trecut. Crunchyroll a difuzat anime-ul cu subtitrare și un dublaj în limba engleză în întreaga lume, cu excepția Asiei.

Shangri-La Frontier adaptează manga de acțiune și aventură a Katarinei și a lui Ryousuke Fuji. Katarina a început să scrie povestea sub forma unui roman web pe site-ul Shousetsuka ni Narou în mai 2017. Fuji a început să deseneze adaptarea manga în revista Weekly Shounen Magazine în iulie 2020. Kodansha a expediat cel de-al 16-lea volum în decembrie anul trecut, iar cel de-al 17-lea volum este programat să fie lansat pe 17 aprilie. Manga are un număr cumulat de 7,5 milioane de exemplare ale volumelor sale în circulație.

Kodansha USA a licențiat manga pentru lansarea digitală în limba engleză în noiembrie 2020. Cel de-al 15-lea volum a fost pus în vânzare pe 5 martie.

Sinopsis
Elevul de liceu Rakurou Hizutome are un hobby ciudat de a juca jocuri prost făcute - unele care sunt dezechilibrate sau sunt pline de atât de multe bug-uri încât le fac aproape imposibil de jucat. Cei câțiva care îi împărtășesc hobby-ul s-ar putea să-l recunoască după numele său din joc, Sunraku. Pentru următorul său joc, lui Rakurou i se recomandă Shangri-La Frontier, un joc de realitate virtuală popular și bine primit, ca o pauză față de jocurile teribile pe care le-a jucat în ultima vreme.

După ce pornește jocul, Rakurou decide să vândă cea mai mare parte din echipamentul de început pentru a câștiga bani în plus, rămânând doar cu o pereche de boxeri, o mască de pasăre și câteva arme. Este instantaneu captivat, în timp ce își ridică meticulos nivelul avatarului său. Cu toate acestea, după ce întâlnește niște monștri intimidanți, își dă seama că poate a subestimat provocarea pe care o poate oferi un joc mainstream. Pe măsură ce Rakurou progresează, trebuie să se bazeze pe toate abilitățile pe care le-a perfecționat din experiența sa anterioară de joc. În scurt timp, stilul de joc excentric al lui Sunraku ia cu asalt Shangri-La Frontier.

Source: Comic Natalie

Comments
Login
Dont have account? Sign Up
Register

Already have an account? Login