Specialul TV "5-toubun no Hanayome" dezvăluie personalul principal, premiera în vara anului 2023

Specialul TV "5-toubun no Hanayome" dezvăluie personalul principal, premiera în vara anului 2023

Site-ul oficial al seriei anime 5-toubun no Hanayome (The Quintessential Quintuplets) a anunțat vineri că proiectul anime anunțat anterior este un special de televiziune și a dezvăluit personalul principal, vizualul cheie (foto) și temele muzicale. Animația va fi proiectată în cinematografe începând cu 14 iulie pentru o durată de trei săptămâni înainte de a fi difuzată mai târziu în timpul verii.

Yukihiro Miyamoto (Mahou Shoujo Madoka★Magica, Fate/Extra: Last Encore) regizează specialul la Shaft. Keiichirou Oochi (5-toubun no Hanayome) revine pentru a se ocupa de compoziția serialului. Pony Canyon distribuie specialul.

Nakanoke no Itsuzugo, un grup format din cele cinci actrițe din distribuția principală feminină, interpretează tema de deschidere "Gotoubun no Mirai" și tema de final "Takaramono".

Tezuka Productions a produs primul sezon de 12 episoade, care a fost difuzat în iarna anului 2019. Al doilea sezon a fost produs de Bibury Animation Studios și a fost difuzat în iarna anului 2021. Un film de continuare a fost lansat în cinematografele japoneze pe 20 mai. Crunchyroll difuzează ambele sezoane și filmul cu subtitrare și dublaj în limba engleză.

Serialul anime adaptează manga de comedie romantică a lui Negi Haruba, care a fost serializată în Weekly Shounen Magazine din august 2017 până în februarie 2020. Kodansha a expediat al 14-lea și ultimul volum în aprilie 2020.

Kodansha USA a început să publice manga în limba engleză în iunie 2018. Au lansat al 14-lea și ultimul volum în format digital în august 2020 și fizic în iulie 2021.

Comments
Login
Dont have account? Sign Up
Register

Already have an account? Login