The Rising Of The Shield Hero Sezonul 3 data de lansare în toamna anului 2023

The Rising Of The Shield Hero Sezonul 3 data de lansare în toamna anului 2023

Data de lansare a sezonului 3 din The Rising Of The Shield Hero este confirmată pentru octombrie 2023, sezonul anime din toamna anului 2023.

A fost o lungă așteptare de când serialul TV anime a fost confirmat inițial că este în producție în timpul unui panel special de scenă la Crunchyroll Expo 2019. În timpul Crunchyroll Expo 2022, a fost lansat un nou vizual cheie, dar Twitter-ul oficial a declarat că fanii ar trebui să rămână în așteptare pentru mai multe știri.

Mai bine, producătorul Kadokawa a confirmat deja la Virtual Crunchyroll Expo 2020 că așteptarea pentru cel de-al treilea sezon nu va fi prea lungă.

Singura veste proastă este că data de lansare a sezonului 2 din The Rising Of The Shield Hero a fost amânată de la toamna anului 2021 la primăvara anului 2022. Așadar, deși se presupune că întârzierea dintre sezoane este scurtă, asta a însemnat că și data de lansare a sezonului 3 din Tate no Yuusha no Nariagari a fost amânată.

De la terminarea celui de-al doilea sezon, a existat o tăcere radio, cu excepția vizualului cheie lansat în timpul Crunchyroll Expo 2022, care a prezentat artiștii de muzică Shield Hero MADKID, compozitorul Kevin Penkin și directorul muzical Hiromitsu Iijima. A fost de fapt o surpriză faptul că finalul celui de-al doilea sezon nu a menționat deloc cel de-al treilea sezon, având în vedere că acesta fusese confirmat anterior că este în producție.

Pe 7 aprilie 2023, calendarul de lansare pentru Shield Hero Sezonul 3 a fost în sfârșit anunțat alături de un nou key visual și un teaser PV trailer:

Comments
Login
Dont have account? Sign Up
Register

Already have an account? Login