The Seven Deadly Sins: Four Knights of the Apocalypse – O Nouă Adaptare Publică Primul Trailer

The Seven Deadly Sins: Four Knights of the Apocalypse – O Nouă Adaptare Publică Primul Trailer

Contul oficial de Twitter pentru anime-ul „The Seven Deadly Sins” a dezvăluit miercuri că Telecom Animation Film va produce adaptarea anime după manga sequel „The Seven Deadly Sins: Four Knights of the Apocalypse” (Mokushiroku no Yon-kishi), creată de Nakaba Suzuki, cu o premieră în 2023. Shou Komura va interpreta personajul principal, Percival. UNLIMITED PRODUCE de la TMS este responsabil de producție și planificare. TMS a publicat și un trailer teaser.

Suzuki a lansat manga în Weekly Shōnen Magazine în ianuarie 2021. Kodansha Comics publică manga simultan în engleză în format digital și tipărit. Compania descrie primul volum:

„Percival a trăit întotdeauna cu bunicul său pe Degetul lui Dumnezeu, un refugiu îndepărtat care se află sus, deasupra norilor. Și deși iubește viața simplă, tânjește în secret după aventură. Dar viața lui Percival se schimbă pentru totdeauna când un intrus – care împărtășește o legătură șocantă cu el – rupe tot ce a cunoscut vreodată.

N-a mai rămas nimic de făcut decât să-l alunge pe cel care i-a luat totul, Percival pornește singur. În timpul călătoriei sale, băiatul adăpostit descoperă că sunt multe lucruri pe care nu le știe despre viața normală. Din fericire, se întâlnește pe parcurs cu prieteni care îl pot ajuta să se descurce — dar cum vor reacționa ei când vor afla despre destinul lui Percival… și cum este legat de sfârșitul lumii?”

Kodansha a publicat cel de-al 10-lea volum de carte compilată manga pe 17 ianuarie. Kodansha USA Publishing a lansat al șaselea volum pe 15 noiembrie și va lansa al șaptelea volum pe 28 februarie.

Suzuki a lansat manga originală „The Seven Deadly Sins” în Kodansha’s Weekly Shōnen Magazine în 2012 și a încheiat-o în martie 2020. Kodansha a publicat cel de-al 41-lea și ultimul volum al manga în mai 2020. Kodansha Comics publică manga în engleză digital și tipărit. Crunchyroll a postat noi capitole pe măsură ce au apărut în Japonia.

Primul serial anime de televiziune de 24 de episoade al francizei a fost difuzat în 2014 și 2015. Netflix a difuzat ulterior serialul atât cu audio în engleză, cât și în japoneză, iar Funimation a lansat seria în două părți. O animație specială de televiziune cu patru episoade intitulată „The Seven Deadly Sins -Signs of Holy War-” a avut premiera apoi în august 2016. Netflix a început să difuzeze serialul în februarie 2017. „The Seven Deadly Sins: Revival of The Commandments”, al doilea serial anime de televiziune, a avut premiera în ianuarie 2018, iar Netflix a început să difuzeze serialul în octombrie 2018. Filmul anime „The Seven Deadly Sins the Movie: Prisoners of the Sky” s-a deschis în Japonia în august 2018.

Anime-ul „The Seven Deadly Sins: Imperial Wrath of The Gods” (Nanatsu no Taizai: Kamigami no Gekirin), cel de-al treilea serial anime de televiziune, a avut premiera în octombrie 2019 și s-a încheiat în martie 2020. Netflix a început difuzarea anime-ului în august 2020.

„The Seven Deadly Sins: Dragon’s Judgment” (Nanatsu no Taizai: Fundo no Shinpan), cel mai recent serial anime de televiziune al francizei, a avut premiera la TV Tokyo din Japonia în ianuarie 2021. Netflix a început transmiterea anime-ului în iunie 2021. „The Seven Deadly Sins: Cursed By Light” (Nanatsu no Taizai: Hikari ni Norowareshi Mono-tachi), un film anime original complet nou, a fost lansat în Japonia în iulie 2021. Netflix a început difuzarea filmului în octombrie 2021.

„The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh” (Nanatsu no Taizai: Ensa no Edinburgh), proiectul de film anime în două părți al francizei, prezintă o nouă poveste originală și se concentrează pe fiul lui Meliodas, Tristan. Prima parte a filmului a debutat la nivel mondial pe Netflix pe 20 decembrie. A doua parte va debuta în august.
The Seven Deadly Sins: Four Knights of the Apocalypse
Sursă: Twitter Oficial

Comments
Login
Dont have account? Sign Up
Register

Already have an account? Login