Top 15 anime dark similare cu Attack on Titan

Top 15 anime dark similare cu Attack on Titan

Attack On Titan este recunoscut pe scară largă ca fiind unul dintre cele mai populare și influente seriale anime. Potrivit MAL, este cel mai popular anime cu peste 3,4 milioane de membri (persoane care l-au vizionat). Seria a atras atât de mulți fani datorită poveștii sale misterioase, alimentate de acțiune și captivante. Fanii care caută seriale anime întunecate precum Attack on Titan vor găsi cu siguranță această listă interesantă.

Diverse liste de anime recomandă AoT atât începătorilor de anime, cât și veteranilor, datorită versatilității sale. Acest serial anime are potențialul de a transforma chiar și pe cei care nu privesc anime-uri.

În general, povestea Attack on Titan se reduce la asta: viața lui Eren Yaeger se întoarce cu susul în jos după ce zidul care îi protejează satul de titani, creaturi umanoide monstruoase, este spart, provocând ravagii totale. El pierde o rudă apropiată într-un mod foarte înfiorător și este martor direct la puterea atroce a Titanilor.

După această experiență traumatizantă, mânat de furie, Eren decide să-și dedice viața eradicării Titanilor înrolându-se în Survey Corps, o unitate militară de elită care luptă cu Titanii în afara protecției zidurilor rămase.

Iată 15 anime întunecate precum Attack on Titan (Shingeki no Kyojin).

15. Parasyte: The Maxim

Top 15 anime dark similare cu Attack on Titan

La fel ca Attack on Titan, Parasyte: The Maxim este un anime destul de sângeros și întunecat.

Serialul explorează conflictul dintre oameni și specii asemănătoare extraterestre din punctul de vedere al unui adolescent special. Și de ce este atât de special? Ei bine, viermele asemănător extratereștrilor trăiește în simbioză cu el în loc să-i preia creierul.

14. Hunter x Hunter (2011)

Top 15 anime dark similare cu Attack on Titan

Hunter x Hunter începe ca un shounen tipic liniștit și clișeu, cu o distribuție adorabilă de personaje care au puteri unice. Dar, pe măsură ce seria progresează, devine CU ADEVĂRAT groasă, cu o mulțime de răsturnări de situație.

Principala asemănare cu Attack on Titan poate fi găsită în Arcul Chimera, unde oamenii sunt mâncați de specii puternice numite furnici himere.

Animeul urmărește călătoria lui Gon în timp ce acesta își propune să susțină un examen de vânător și să-și găsească tatăl dispărut.

13. Berserk

Top 15 anime dark similare cu Attack on Titan

În timp ce adaptarea anime a lui Berserker nu a atins niciodată faima manga, este încă un alt anime întunecat și sângeros precum Attack on Titan, plasat într-o perioadă similară.

Guts, un spadasin talentat, face echipă cu flamboyantul Griffith și cu trupa sa de mercenari, cunoscută sub numele de „Trupa șoimului”, pentru a se îndrepta spre curtea regală.

12. Code Geass

Top 15 anime dark similare cu Attack on Titan

Code Geass este un spectacol care abordează teme complexe precum războiul, filozofia și discriminarea. Veți aprecia dilema morală din Code Geass dacă v-a plăcut în Attack on Titan.

Lelouch Lamperouge este un prinț alungat al Britanniei într-o încercare de a distruge imperiul care a distrus tot ceea ce îi era drag.

11. Akame ga Kill!

Top 15 anime dark similare cu Attack on Titan

Tatsumi este un băiat de la țară care vine în oraș pentru a se înrola în armată și pentru a câștiga bani pentru a-i oferi satului său sărac. El vede capitala orașului ca un loc în care poate trăi o viață fericită și poate găsi oportunități. Dar de îndată ce ajunge în oraș, înțelege rapid cât de putred este cu adevărat.

După o serie de evenimente neprevăzute, el este angajat de Night Raid, un grup de asasini care încearcă să răstoarne guvernul și să lupte împotriva corupției.

10. Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba

Top 15 anime dark similare cu Attack on Titan

Demon Slayer a obținut un succes comercial similar cu Attack on Titan. Aproximativ 2,5 milioane de oameni au adăugat serialul la lista lor de urmărire MAL. Între timp, Attack on Titan a fost adăugat la aproximativ 3,5 milioane de liste de anime. Animeul este iubit pentru povestea sa excelentă, personajele captivante și animația de primă clasă.

Când ne uităm la complot, urmează o premisă similară cu Attack on Titan: MC este un băiat tânăr care trece printr-o tragedie legată de măcelul membrilor familiei sale, care au fost uciși de monștri. Acești monștri încep să aibă mâna de sus în lume. Mânat de dorința de a-și răzbuna familiile și de a proteja ceea ce a mai rămas, protagonistul va face orice va produce un astfel de rezultat.

9. Claymore

Top 15 anime dark similare cu Attack on Titan

Într-o ordine similară cu Attack on Titan, Claymore prezintă personaje care trăiesc într-o lume neospitalieră în care luptă pentru supraviețuire.

Yoma sunt demoni care devorează oamenii și le pot imita înfățișările. Acest lucru le permite să pradă fără efort oamenii, amestecându-se cu ei. Din acest motiv, este, de asemenea, o provocare să-i localizeze. Claymores sunt singura metodă de identificare și eliminare a lui Yoma.

Claymores sunt hibrizi feminini care pot deosebi un demon de un om obișnuit și au capacitatea de a ucide demoni. Cu toate acestea, în orice moment, partea lor de jumătate de demon ar putea prelua controlul și le-ar putea transforma în creaturi carnivore.

Raki a fost exilat din sat după ce un yoma și-a ucis familia. Din fericire, o întâlnește pe Clare, un Claymore fermecător, și i se alătură în încercarea ei de a ucide demonii care fac ravagii în lume. Dar va putea el să o sprijine pe Clare să-și mențină umanitatea în ciuda luptelor ei zilnice cu demonii?

8. The Promised Neverland

Top 15 anime dark similare cu Attack on Titan

The Promised Neverland bifează multe dintre aceleași casete misterioase întunecate ca și Attack on Titan. Acesta este și motivul principal pentru care fanii ar trebui să ia în considerare să verifice acest anime de supraviețuire cu un trio adorabil de protagoniști.

The Promised Neverland începe cu Emma, o orfană care își trăiește zilele într-o adevărată fericire alături de ceilalți orfani. Fiecare copil de acolo se bucură de activitățile lor zilnice, cum ar fi să se joace și să mănânce mâncare rafinată. În afară de asta, trebuie să acorde o atenție deosebită în timp ce parcurg teste riguroase. Dar stai. În acest moment, îți dai seama că acesta nu este orfelinatul tău tipic...

Dar abia după ce Emma este martoră la realitatea îngrozitoare din spatele scopului real al orfelinatului, orfanii încep să se întrebe ce se ascunde în spatele zidurilor groase de beton din incinta orfelinatului.

7. D.Gray-man

Top 15 anime dark similare cu Attack on Titan

Unul dintre cei mai subestimați shounen, D. Gray-Man este plin de teme întunecate și multă acțiune.

D. Gray-man are loc în secolul al XIX-lea și se concentrează în jurul unui tânăr pe nume Allen Walker, care se alătură unei organizații de exorciști, Ordinul Negru. Exorciștii folosesc o substanță străveche, Innocence, pentru a combate un om foarte puternic, dar rău, cunoscut sub numele de Millenium Earl. Scopul său este să distrugă umanitatea definitiv și folosește o armată de demoni pentru asta.

După ce Ordinul Negru află că Allen Walker ar putea fi minunea care este 100% compatibil cu Innocence, își dau seama că înfrângerea finală a Millenium Earl ar putea fi în sfârșit la îndemână.

În ambele serii, oamenii trăiesc cu frica de ființe supranaturale care le pot consuma. Un MC orfan este hotărât să extermine creaturile și are o putere unică care ar putea fi răspunsul.

6. Black Bullet

Top 15 anime dark similare cu Attack on Titan

Black Bullet este plasat într-o lume futuristă în care oamenii trăiesc în pragul dispariției. Acest lucru se datorează unui virus parazit numit Gastrea, care transformă oamenii într-un Gastrea, modificându-le ADN-ul și forma.

Ca și în Attack on Titan, oamenii rămași sunt forțați să se baricadeze în spatele unui zid/barieră. Din păcate, această barieră este pe cale să se prăbușească, așa că singura opțiune este să lupți împotriva lor.

5. Seraph of the End

Top 15 anime dark similare cu Attack on Titan

Seraph of the End este un alt anime întunecat similar cu Attack on Titan.

Protagonistul din Seraph of the End este hotărât să omoare toți vampirii și să-și răzbune familia decedată care a fost ucisă de ei.

Ambele spectacole gravitează în jurul unor oameni special antrenați care luptă împotriva dușmanilor supranaturali.

4. Tokyo Ghoul

Top 15 anime dark similare cu Attack on Titan

În aceeași ordine de idei cu Attack on Titan, Tokyo Ghoul este un alt spectacol întunecat, sângeros și plin de suspans, care merită luat în considerare. Ca și în AoT, există monștri care consumă oameni și un MC special care se luptă cu o mulțime de conflicte interioare.

Tokyo Ghoul este plasat într-o realitate alternativă în care oamenii trăiesc alături de ghouls.

Ken Kaneki este un student universitar care ajunge grav rănit după ce a fost atacat de întâlnirea lui care era, fără să știe pentru el, un ghoul. Din fericire, este dus la spital la timp și este supus unui transplant de organe pentru a putea trăi. Când își capătă din nou conștiința, își dă încet încet că a devenit o jumătate de ghoul pentru că a primit un transplant de organe ghoul. El trebuie să se confrunte cu o realitate nouă, dură și să se adapteze - asta dacă vrea să supraviețuiască în lumea neînduplecată a ghoul.

Pregătește-te pentru unele dintre cele mai epice scene de luptă anime și pentru o mare dezvoltare a personajului.

3. Knights of Sidonia

Knights of Sidonia

Acest anime întunecat științifico-fantastic seinen are doar 12 episoade, dar asta este mai mult decât suficient pentru a lăsa o impresie de durată.

Principala asemănare cu Attack on Titan constă în modul în care trăiesc oamenii în ambele serii. Ei trăiesc în izolare și frică pentru că există specii mai puternice care le amenință însăși existența.

Seria se concentrează pe echipa principală de luptă care este hotărâtă să-și învingă inamicii extratereștri.

2. God Eater

God Eater

God Eater este tăiat din aceeași pânză ca și Attack on Titan.

Suntem introduși într-o eră post-apocaliptică în care MC nesăbuit, ca Eren, încearcă din răsputeri să elimine monștrii care amenință existența umanității. Oamenii rămași sunt forțați să trăiască în spatele zidurilor și formează echipe pentru a lupta împotriva dușmanilor, similar modului în care trăiesc oamenii în Universul AoT.

1. Kabaneri of the Iron Fortress

Top 15 anime dark similare cu Attack on Titan

Fanii care apreciază decorul post-apocaliptic din Attack On Titan vor iubi foarte probabil Kabaneri of the Iron Fortress.

Povestea seriei este plasată în timpul revoluției industriale, când dintr-o dată un virus necunoscut se răspândește și începe să transforme oamenii normali în creaturi necunoscute însetate de sânge cunoscute sub numele de Kanabe, care se hrănesc cu carnea oamenilor. Există o singură modalitate de a-i ucide și anume prin distrugerea inimii lor acoperite cu oțel, protejată de mai multe straturi. Cu toate acestea, dacă nu ai reușit să faci acest lucru și, în schimb, mușcat de ei, atunci te așteaptă doar o soartă mai rea decât moartea, deoarece vei deveni unul dintre ei.

Între toate acestea, există un tânăr care dezvoltă cu succes o armă anti-Kabane pentru a-i ucide și aici începe bătălia nemiloasă dintre Kabane și grupul de oameni care sunt gata să facă totul pentru a supraviețui acestei oribile. realitatea cu care se confruntă chiar acum.

La fel ca Eren, MC este un semi-om cu capul fierbinte, cu o mentalitate de „omorâți-i pe toți” și o putere unică care îi ajută să lupte. Obiectivele lor fac, de asemenea, paralele între serii, deoarece ambele se ocupă cu uciderea unor tipuri de monștri pentru a proteja oamenii.

Comments
Login
Dont have account? Sign Up
Register

Already have an account? Login