Wake up, beast girl! Un light novel care te va captiva!

Wake up, beast girl! Un light novel care te va captiva!

Hei, dragi cititori! Astăzi vă vom prezenta o carte, de fapt un light novel care este scris de un autor român, D.G. Cokodose. Echipa AnimeKage vă invită să aruncați o privire pe descrierea cărții Wake up, beast girl.

Wake up, beast girl!

Saori se trezește într-un mic sat înconjurat de munți. Nu-și amintește nimic legat de viața ei până în acel moment. Pe măsură ce se integrează printre săteni, trecutul sumbru și macabru al acestui ținut iese la iveală.

Prinsă într-un sat cu locuitori ostili și neprietenoși, fata caută o cale de scăpare dincolo de munți. Aparențele acestui loc sunt înșelătoare, dar și fata este mai periculoasă decât pare. Cu cât își amintește mai multe, cu atât puterea ei crește mai mult. E o cursă contra cronometru pentru propria-i supraviețuire, dar și pentru umanitate.
 Ceasul ticăie.

ATENTIE! Cartea are o tematică întunecată, violență multă și câteva scene de sex!

Cartea Wake up, beast girl! este disponibilă pe Amazon

Pentru cititorii care preferă cărțile în format fizic, tipărit, autorul vă recomandă s-o achiziționați de pe Amazon Germania, deoarece transportul e mai ieftin și ajunge mai repede. Dacă doriți cartea în format digital, o puteți comanda de oriunde.

Cartea poate fi citită și GRATIS cu KINDLE UNLIMITED!

Autorul ne-a împărtășit câteva gânduri privind propria creație și muncă.

„Efectiv am renunțat la multe lucruri din viața mea că să ofer timp scrisului și tare sper că a meritat. În orice caz, nu regret nimic și sper din suflet că voi putea ajunge undeva cu această carte. 

M-am străduit să fac cartea astfel încât să țină omul cu sufletul la gură la fiecare pagină și să nu vrea să o pună jos, până nu o termină . Am vrut să fie ieșită din comun și mai bună decât ce am citit eu până acum, dar bine înțeleg că asta e doar opinia mea (e normal să îți placă propria carte mai ales că e făcută pe gustul tău ). Acum dacă m -a ieșit sau nu, nu știu :)))).”

Autorul a muncit din greu la această serie și sperăm să îi dați o șansă, de asemenea vă așteptăm să ne spuneți părerile voastre, fie aici, fie printr-o recenzie de carte.

Comments
Login
Dont have account? Sign Up
Register

Already have an account? Login