"Yofukashi no Uta" primește un al doilea sezon

"Yofukashi no Uta" primește un al doilea sezon

Evenimentul Fuji TV Anime Lineup Presentation a anunțat luni un al doilea sezon anime pentru manga Yofukashi no Uta (Call of the Night) a lui Kotoyama. Site-ul oficial a dezvăluit, de asemenea, personalul principal, distribuția, un vizual teaser (foto) și un promo de anunț.

Tomoyuki Itamura (Vanitas no Karte) se întoarce pentru a regiza anime-ul. Distribuția principală își reia rolurile.

Primul sezon produs de LIDENFILMS a fost difuzat în 13 episoade pe blocul de programe noitaminA de la Fuji TV în vara anului 2022. Sentai Filmworks a licențiat anime-ul și l-a difuzat simultan pe HIDIVE, iar mai târziu a difuzat o variantă dublată în limba engleză.

Kotoyama a început manga de dragoste supranaturală în Weekly Shounen Sunday în august 2019, la un an și patru luni după ce a încheiat Dagashi Kashi Kashi în aceeași revistă, și a încheiat-o pe 24 ianuarie. Shogakukan a publicat al 19-lea volum pe 16 februarie, iar al 20-lea și ultimul volum este programat pentru o lansare pe 18 martie. Yofukashi no Uta are un tiraj cumulat de 2,5 milioane de exemplare ale volumelor sale.

VIZ Media a licențiat manga în limba engleză în iulie 2020 și a lansat al 14-lea volum în decembrie anul trecut. Cel de-al 15-lea volum va fi pus în vânzare marți.

Sinopsis
Kou Yamori este o elevă medie de gimnaziu care se luptă cu înțelegerea conceptului complex de dragoste. Pentru că nu vede prea mult sens în a se preda normei, în curând nu mai merge la școală. Chinuit de insomnie din cauza lenei sale, Kou începe să cutreiere noaptea străzile singuratice.

Într-o noapte, Kou întâlnește o fată bizară pe nume Nazuna Nanakusa, care crede că oamenii stau treji în timpul nopții pentru că sunt nemulțumiți de modul în care și-au petrecut ziua și nu se pot odihni până nu-și eliberează inhibițiile. Nazuna se oferă să-l ajute pe Kou cu problemele sale de somn și îl invită la ea acasă, unde îl convinge să împartă un futon cu ea. Simțindu-se inconfortabil, Kou se preface doar că ațipește - moment în care Nazuna îl mușcă brusc de gât, dezvăluindu-se a fi un vampir!

Deși Kou crede că mușcătura îl va transforma într-un vampir, specificul transformării nu este atât de simplu. Pentru a se schimba, el trebuie să fie mușcat de cineva pe care îl iubește cu adevărat. Gata să renunțe la viața sa monotonă de muritor, Kou decide un nou obiectiv: se va îndrăgosti de Nazuna și va deveni el însuși vampir.

Official site: https://yofukashi-no-uta.com/
Official X (Twitter): @yofukashi_pr

Source: Comic Natalie

Yofukashi no Uta 2nd Season on MAL

Comments
Login
Dont have account? Sign Up
Register

Already have an account? Login